COMARK – C22 elintarvikelämpömittari

Takaisin

COMARK – C22 elintarvikelämpömittari

Tarkka ja nopea ammattilaisen elintarvikelämpömittari mm. laaduntarkkailuun ja HACCP-järjestelmiin.

Mittari täyttää EU-standardin EN13485:2002 vaatimukset (kun käytetään PX37L puikko/ilma-anturia), joten mittaria voi käyttää kylmäketjun eri vaiheissa. Käytetään termistori- ja T-tyypin termopariantureiden kanssa. Nopea vasteaika ja tarkkuus elintarvikesäännösten mukainen.

Kestävä kotelointi kumireunuksilla takaa pitävän otteen mittarista. Pöly ja kosteussuojattu IP65. Mittarissa on BioCote® antimikrobisuojaus, joka tuo lisää pintasuojaa ristikontaminaatiota vastaan.

Mittarissa on pitotoiminto, ajastin, reaaliaikainen kello ja automaattinen virrankatkaisu. Mittarissa on pitkäkestoiset, vaihdettavat litiumparistot.

Anturivaihtoehtoja:

PX22L puikkoanturi
-termistorianturi, -50 … +150 °C
-anturiosa: pituus 100 mm, Ø 3.3 mm
-vasteaika: 5 sekuntia

PX37L puikko/ilma-anturi (EN13485 yhteensopiva kylmäketjun mittauksiin)
-termistorianturi, ,-50 … +150 °C
-anturiosa: pituus 100 mm, Ø 3.3 mm
-vasteaika: parempi kuin EN13485 edellyttää

PX16L puikkoanturi – nopea vaste, ohut anturiosa
-termistorianturi ,-50 … +150 °C
-anturiosa: pituus 100 mm, Ø 1.6 mm
-vasteaika: 0.5 sekuntia

ST23L anturi  – lämpötilamittaukseen pakkausten välistä
-termoparianturi tyyppi  T, -40°C … +70°C
-anturikaapelin pituus 1 m, anturisiivekkeen leveys max 45 mm
-vasteaika: 5 sekuntia

AT40L lanka-anturi – ilman lämpötilan mittaus, nopea vaste
-termoparianturi tyyppi  T, -10 … +105°C
-anturikaapelin pituus 0.7 m, joustava
-vasteaika: 0.4 sekuntia

Näiden antureiden lisäksi monia muita anturivaihtoehtoja – kysy meiltä lisää.

Tekniset tiedot

MittausalueTermistori: -50ºC...+150ºC. Termopari T: -200°C ... +400°C
Erotuskyky0.1ºC (> -100 °C), 1 °C (<-100 °C)
Tarkkuus (0 ... 70°C) Termistori: < ±0.3°C. Termopari T: ±0.5°C
Käyttölämpötila -20ºC...+50ºC
Paristo2 x IEC LR6 AA
SuojausluokkaIP65
Näyttö4 merkkiä, 12.5mm LCD
Mittarin mitat 152 mm x 58mm x 22/27mm