Nuohousvälineet ja nuohoustarvikkeet

Löydät kaikki nuohousvälineet ja tarvikkeet kategoriatekstin alapuolelta.

Laadukkaat nuohousvälineet- ja tarvikkeet vaikuttavat työn mielekkyyteen ja jälkeen – ei tarvitse tapella kehnon harjauskoneen kanssa. Meiltä löydät nuohousvälineitä moneen lähtöön edullisesti, kuten BOS:n harjauskoneet sekä Wöhlerin nuohoustarvikkeet ja lisätarvikkeet.

Sähkökäyttöisiä ja paineilmakäyttöisiä nuohousvälineitä

Harjauskoneista meillä on valikoimissa sekä sähkökäyttöisiä että paineilmakäyttöinen harjauskone. Sähkökäyttöiset harjauskoneet ovat portaattomalla nopeuden säädöllä ja niillä voi puhdistaa halkaisijaltaan minimissään 100 millimetrin ja maksimissaan 700 millimetrin ilmastointikanavat. Harjauskoneen harjan pyörimistä ohjataan jalkapolkimella, joten kätesi jäävät vapaaksi ja näin ollen helpottaa työstämistä. Paineilmakäyttöisellä harjauskoneella pystyy puhdistamaan halkaisiljaltaan minimissään 315 millimetrin ja maksimissaan 1200 mm ilmastointikanavat.

BOS:n harjauskoneet valmistetaan Suomessa

Aimtecilta saatavat BOSin laadukkaat harjauskoneet ja niitä koskien nuohoustarvikkeita. BOSin harjauskoneilla saat tehtyä viimeisen päälle hyvää jälkeä ja sitä kautta parannettua ilmanlaatua. Harjauskoneita on helppo liikutella, koska niissä on kumipyörät alla. Jos haluat puhdistaa ilmastointikanavat laadukkaalla harjakoneella, silloin valintasi on kotimainen BOS.

Hyvälaatuisella kattilaharjalla ja kanavaharjalla parempi jälki

Kestävillä ja hyvälaatuisilla kattilaharjoilla ja kanavaharjoilla on mukava tehdä työt käden käänteessä eikä työn jälki jää harmittamaan, kun kaikki paikat jäävät puhtaiksi. Meiltä on saatavissa erilaisia Wöhlerin kattilaharjoja monella eri halkaisijalla, kuten 20mm ja 100mm. Kanavaharjaamme voit pyörittää porakoneella ja se etenee ilmastointikanavissa vaivattomasti puhdistaen kanavat hyvin. Kanavaharja on saatavissa eri pitusilla vaijereilla.

Meiltä löytyy myös asiantunteva ja kattava huolto-palvelu nuohousvälineille.

nuohousvälineitä ja tarvikkeita työntekijöille

fiFinnish