Huolto- ja kalibrointipalvelut

Meiltä saat tuotevalikoimamme kaikkien laitteiden huolto-, korjaus- ja kalibrointipalvelut. Muiden laitteiden osalta varmista palvelun saatavuus ensin meiltä. Jos haluat varmistaa palvelun saatavuuden, saada tarjouksen kalibroinnista tai pyytää muita lisätietoja palveluistamme, soita meille tai lähetä yhteydenottolomake.

Kun lähetät laitteen meille, toimi alla olevan ohjeen mukaisesti:

1. Täytä ensin huolellisesti tämän sivun lopussa oleva huoltolomake. Kirjoita lomakkeen Viesti-kenttään tarvittavat lisätiedot (esimerkiksi vikakuvaus, laskuun tarvittava tilausnumero/viite). Lähetä täytetty lomake Lähetä -painikkeella.

2. Laita lähetykseen itse laitteen lisäksi myös kalibroinnin tai huollon kannalta tärkeät laitekomponentit. Kun lähetät esimerkiksi savukaasuanalysaattorin vuosihuoltoon, pakkaa mukaan myös savukanava-anturi, laturi ja myös tulostin, jos sellainen laitekokonaisuuteen kuuluu.

3. Toimita lähetys osoitteeseen: Aimtec Finland Oy, Sarkatie 2, 01720 VANTAA. Käytä toimitustapaa, jolla lähetys tuodaan meille perille asti (esim. Matkahuollon Jakopaketti, Postin Express-paketti), ja saamme laitteesi nopeammin työn alle. Laita pakettikorttiin myös jonkun henkilökuntamme jäsenen matkapuhelinnumero, jotta rahdinkuljettaja voi tarvittaessa olla yhteydessä toimituksesta. Veloitamme 25,00 (alv 0 %) noutomaksun lähetyksistä, jotka joudumme noutamaan rahdinkuljettajan asiamies- tai toimipisteestä.

Mikäli laitteelle ei tehdä meillä mitään huolto-, korjaus- tai kalibrointitoimenpiteitä, veloitamme 50,00 (alv 0 %) tarkastusmaksun. Jos asiakas hankkii uuden laitteen meiltä korjaamattoman tilalle, tarkastusmaksua ei peritä. Kun ilman toimenpiteitä jätetty laite palautetaan, palautusrahti veloitetaan asiakkaalta.


    fiFinnish